طرز تهیه کلم پلو

کلم پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالت آن مخصوص شهر شیراز است. این غذا بسیار ساده بوده و طرفداران زیادی دارد. در تهیه کلم پلو از ادویه های مختلفی استفاده می شودبه همین دلیل بسیار خوش عطر و بو است.
با توجه به اینکه کلم پلو با مواد اولیه کاملا ساده درست می شود ارزش غذایی بسیاربالایی دارد.

در ادامه با طرز تهیه کلم پلو شیرازی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کلم پلو :
گوشت چرخ کرده :400 گرم
برنج : 4 پیمانه
کلم :700 گرم
پیاز متوسط : دو عدد
آرد نخودچی : دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ : چهار قاشق غذاخوری
سبزی معطر شامل (ریحان، تره، ترخون و شوید) : 250 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی : به مقدار لازم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عسل بانو درمان کفسابی سلامت ساتا کارت فيش حقوقي نيروهاي مسلح اسطوره راکت شو اگه حال نداری یا بی حوصله ای بیا تو... طراحی دکوراسیون داخلی و ساخت ویلا در شمال بورس سبز